Hoe sla je blokken op en hoe verwijder je ze?

Een blok sla je op door in een sectie het sterretje te kiezen voor 'Opslaan als blok'. Wil je dat het blok niet door anderen bewerkt kan worden, kies dan bij Instellingen voor 'Gesloten' (zie afbeelding).

 

Het verwijderen van blokken gaat via Berichten > Templates > 'Alle blokken' of navigeer gelijk naar Alle blokken